Fabrika namještaja “Standard” Prnjavor doniraće 250 klupa za pet ustanova u Prnjavoru i dom „Rada Vranješević“ u Banja Luci

0
288

Fabrika namještaja “Standard” Prnjavor doniraće 250 klupa za pet ustanova u Prnjavoru i dom „Rada Vranješević“ u Banja Luci.

Кlupe u Prnjavoru dobiće tri osnovne škole („Nikola Tesla“, „Branko Ćopić“ i „Miloš Crnjanski“), Dječiji vrtić „Naša radost“ i Dnevni centar „Neven“, a iz ove kompanije ističu da ovo nije prvi put da kompanija kao društveno odgovorna firma uzvraća zahvalnost lokalnoj zaje dnici u kojoj rade i uspješno posluju.

“Ustanovama će biti isporučeno 250 klupa, što je naša jedna dnevna linija koju inače proizvodimo za našeg partnera `Ikeu`, a procijenjena vrijednost je oko 27.000 КM”, pojasnio je vršilac dužnosti direktora „Standarda“, Dragoljub Todorović.

Potpisivanju ugovora o donaciji klupa, danas je prisustvovao i načelnik opštine, Darko Tomaš koji je čestitao “Standardu” na svim dosadašnjim ostvarenim poslovnim rezultatima.

“Još jednom vrijednom donacijom pokazali su da su društveno odgovorna kompanija, a istovremeno rezultatima svog poslovanja na najbolji način predstavljaju i lokalnu zajednicu. Želim im još mnogo uspjeha, poslovnih i dobrih ideja kojima će pomoći našim sugrađanima”, rekao je Darko Tomaš – načelnik opštine Prnjavor.

Fabrika Standard Prnjavor ima tradiciju proizvodnje namještaja od 1943. godine i trenutno zapošljava 350 radnika.

Opština Prnjavor

PODIJELI