FINALE KUPA: BORCU IGRA, LJUBIĆU TROFEJ!

0
1744

 

Fudbaleri Ljubića (na slici sa peharima) osvojili su ovogodišnji Kup Opštinskog fudbalskogf saveza.U finalu ,odigranom u srijedu 27.jula uveče,savladali su kao domaćini sastav Borca iz Šibovske (na slici ,u plavim dresovima) sa 3:2.Poveo je Ljubić golom kapitena Danka Segića,u 23.minutu,da bi do odlaska na odmor,Šibovčani golovima Siniše Lazića u 34. i Save Đurića u 39.minutu preokrenuli rezultat u svoju korist – 2:1.Ekipa trenera Mladen Bobara ostavila je povoljniji utisak od favorizovbanog domaćina,ali je senzacija izostala,jer su Boris Žižak,iz jedanaesterca u 60. i Aleksandar Žižak golom u 86.minutu ,doveli svoj tim do trijumfa.IMG_1991

IMG_1988 IMG_2000

Veliki prelazni i pehar u trajno vlasništvo kapitenu Danki Segiću uručio je predsjedenik Opštinskog fudbalskog saveza,Željko Duronjić (na slici).Utakmicu,koja je protekla u jakom ritmu,ali i povremenim varnicama među igračima zbog komšijskog rivalstva,vodili su sudije Njegomirović,Jovanić i Ančić (na slici,slijeva).

Fudbaleri Ljubića gostovaće u srijedu 3.avgusta u Milosavcima,gdje će protiv domaće Župe nastojati da pobjedom obezbijede plasman među 32 kluba koji će početi novi ciklus Kupa na teritoriji FS RS.(prnjavorlive.info)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here