FK “Mladost” iz Štrbaca dobija vlastiti teren

0
405

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš priredio je danas prijem za delegaciju Fudbalskog kluba “Mladost” iz Štrbaca.

Govorilo se o prvim takmičarskim rezultatima ovog sportskog kolektiva i narednim planovima. Cilj je okupiti što veći broj mladih sportista, rekao je Tomaš i najavio finansijsku podršku klubu iz Štrbaca.

” Zahvalio bih se i djeci i treneru Mili Mariću koji već godinama okuplja djecu iz ruralne sredine, te ih na taj način odvaja od poroka i drži ih uz sportski kolektiv. Marić je entuzijasta koji je spreman pomoći mladima, radi se osnovcima, njih ukupno 24, a osim treneru zahvalio bih se i klubu iz Pojezne na čijem terenu treniraju. Opština je u proteklom periodu obezbijedila opremu, a danas smo razgovarali o tome da se ogradi igralište i da opština obezbijedi kontejner kako bi mogli nastupati u Štrpcima.” rekao je Tomaš.

Trener kluba FK “Mladost” iz Štrbaca zahvalio se  načelniku za dosadašnju podršku izrazivši uvjerenje da će se i u buduće ova saradnja nastaviti na obostrano zadovoljstvo.

“Zahvalio bih se svima koji su nam omogućili dosadašnje učešće na takmičenjima, a naš prioritet je svakako osposobljavanje domaćeg terena za naše mlade fudbalere.” kazao je Marić.

Marina Marjanović iz Štrbaca već dvije godine trenira fudbal sa dječacima, zadovoljna je kaže, treninzima i nada se dobrim rezultatima u budućnosti.

Marina Marjanović, FK ” Mladost” Štrpci ; foto:// A.Atić

 

PODIJELI