FOTO: Olujno nevrijeme u Doboju i Bijeljini

0
1374

Olujno nevrijeme u Doboju i Bijeljini.

Nadležne službe grada Doboja su na terenu i sagledavaju štetu izazvanu velikim količinama leda i kiše koja je u poslijepodnevnim časovima poplavila grad, te intervenišu gdje je to potrebno, rekao je načelnik gradskog Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove Slavko Kovačević.

led bijeljina

Kovačević je naveo da su sve ulice u Doboju sada prohodne, izuzev Ulice Jug Bogdana, kod poslovnog objekta „Rio-prom“, gdje je usljed začepljenja odvoda došlo do prelivanja vode.

„Vatrogasna služba i službenici gradskog „Vodovoda“ aktivno rade na otčepljavanju gradskih odvoda“, izjavio je Kovačević.

On je dodao da su radnici komunalnog preduzeća „Progres“ na terenu i obavljaju poslove iz svoje nadležnosti.

Šef Odsjeka civilne zaštite u Doboju Milko Vidaković rekao je da je, usljed velike količine padavina, voda u kratkom roku poplavila pojedine poslovne i stambene objekte u gradu i pojedinim mjesnim zajednicama, a najkritičnije je bilo u dobojskom naselju Poljice.

led bijeljina 2

Vidaković je naveo da se voda nakon prestanka padavina povlači, te da su službenici Civilne zaštite preduzeli sve neophodne mjere da se blagovremeno interveniše.

I Bijeljinu je zahvatilo olujno nevrijeme, praćeno krupnim gradom. Olujni vjetar, praćen pljuskovima i grmljavinom zahvatio je šire područje grada oko 18 časova. /atvbl./

PODIJELI