FUTSAL TURNIR “PREOBRAŽENJE GOSPODNJE” U PRNJAVORU OBARA REKORDE PO BROJU UČESNIKA

0
1014

Organizatori futsal turnira “Preobraženje gospodnje” u Prnjavoru, privode kraju zavšrne pripreme za realizaciju jednog od najvećih ljetnih sportskih događaja u opštini.

 

Naime, do sada se prijavilo 28 ekipa za seniorsku konkurenciju, međutim učešće je najavilo još šest ekipa, tako da će gotovo sigurno biti ispunjena kvota od 32 ekipe, koju definiše format turnira. Obzirom da se prijavljuje i veliki broj ekipa u konkurencijama pionira, kadeta i veterana, već sada je izvjesno da će prošlogodišnji rekord od 64 ekipe sigurno biti oboren.

Turnir zvanično počinje 17. avgusta, a pored fudbala, svi koji se odluče doći na sportske terene kod Gimnazije imaće priliku za sjajno druženje, rekao nam je predsjednik Organizacionog odbora Darijo Ćereković. “Ove godine naš generalni sponzor je Nekat pivo i brojni drugi prijatelji fudbala u našoj opštini, pa smo zajedno sa njima osmislili preduslove za sjajno druženje uz fudbalske mečeve na našem turniru”, kaže Čereković.

On napominje da će ovogodišnji turnir biti najbolje organizovan do sada, te poziva Prnjavorčane na druženje kod sportskih terena Gimnazije Prnjavor.

Turnir organizuju Mladi SDS Prnjavor, nagradni fond je 7.000 maraka, a pokrovitelj događaja je načelnik opštine Siniša Gatarić.

2015  ТУРНИР званично1

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here