GAJIĆ I RADULOVIĆ ŠAMPIONKE SRPSKE

0
1840

Jelena Gajić članica Atletskog kluba “Prnjavor” nastavlja sa dominacijom na srednjim prugama na sinoć održanom seniorskom prvenstvu Republike Srpske na Sokocu, Jelena je ponovo izuzetno ubjedljivo osvojila prvo mjesto i titulu šampiona Srpske na 800m.

Kako je Gajić započela tako je nastavila naša mlada rekorderka Jovana Radulović koja u ovoj godini zna samo za šampionske titule i dominaciju. Juče je ostvarila jednu od najdominantnijih pobjeda osvojivši prvo mjesto i novu titulu prvaka Republike Srpske na 2000m sa novim ličnim rekordom 7:05,78 i popravila je lični rekord za deset sekundi.

Novi rekord i za mladog dvanestogodišnjeg Davida Mirković uz fantastičnu trku na 2000m i titulu vicešampiona Republike Srpske. David je oborio vlastiti rekord, koji sada iznosi 7:05,96.

U trci seniorki na 800m pored ubjedljive pobjede Jelene Gajić izuzetno dobar nastup naše Magdalene Katane koja je uspjela da osvoji treće mjesto i bronzanu medalju za naš klub uz dvostruko postolje u ovoj elitnoj srednjeprugaškoj disciplini.

Uz malo sreće mogli smo do još tri medalje. Mladi Filip Radulović je zauzeo dva četvrta mjesta na 300m prepone i skoku u dalj i bio nadomak pobjedničkog postolja. Takođe odlična trka za Gregora Kašića na 2000m koji se morao zadovoljiti takođe sa četvrtim mjestom.

Članovi Atletskog kluba “Prnjavor” ostvarili su skor od četiri medalje, od čega dva zlata, i po jedno srebro i bronzu.

PODIJELI