GATARIĆ: Na jesen u funkciji novi objekat vrtića, popravljene česme /FOTO/

0
851

Načelnik opštine Prnjavor Siniša Gatarić, danas je posjetio gradilište novog objeka u vrtiću “Naša radost” i izrazio očekivanje da će novi objekat biti u funkciji već na jesen.

20160331_121537

“Novi objekat vrića će uduplati kapacitet naše predškolske ustanove i sa zadovoljstvom mogu istaći da sve ide planirnaom dinamikom, završeno je 30% druge faze, a kraj radova očekujemo za 60 radnih dana kako je ugovorom i precizirano”, rekao je Gatarić. On kaže da uvijek i na svakom mjestu treba reći da su prve dvije faze realizovane uz pomoć donatora, brojnih ljudi dobre volje koji su pomogli izgradnju vrtića, na čemu im treba iskazati zahvalnost. “Za treću fazu radova, odnosno opremanje vrtića, imamo obezbjeđena sredstava u budžetu, tako da će naša djeca ovaj prostor moći da koriste već na jesen”, istakao je Gatarić.

Načelnik je zatim obišao i javnu česmu kod Crvenog krsta, koja je bila oštećena prije nekoliko dana od strane nepoznatih počinilaca. On je potvrdio da su sve tri česme u funkciji, da su oštećenja odmah sanirana, te da je zbog nesavjesnih pojedinaca, koji uništavaju javnu imovinu postavljen video nadzor. “Od rimskog doba pa do danas, česme nikada nisu rušene, tako da ne mogu da ne izrazim zgražavanje zbog ovog što je učinjeno i nadam se da se ovako nešto nikada neće ponoviti”, zaljučio je Gatarić.

20160331_123005

prnjavorlive.info

PODIJELI