Gatarić u Radio Prnjavoru: Nevjerovatno je da SNSD nije imao niti jedan amandman na budžet opštine!

0
1378

Nakon cjelodnevne rasprave, odbornici u Skupštini opštine Prnjavor, juče su usvojili budžet opštine za 2015.godinu u iznosu od 13.6 miliona KM, a usvajanje ovog ključnog dokumenta na godišnjeg nivou, prema riječima načelnika opštine Siniše Gatarića ostaće upamćeno po nevjerovatnoj pasivnosti opozicionih odbornika.

“Jednostavno je neshvatljivo da odbornici SNSD-a, najveće opozicione stranke u Prnjavoru, nisu imali niti jedan amandman na budžet opštine, koji je najvažniji akt na lokalnom nivou o kojem odbornici uopšte odlučuju”, naveo je pored ostalog Gatarić, gostujući danas u studiju Radio Prnjavora. On poručuje da je kao prvi čovjek izvršne vlasti bio voljan da uvaži prijedloge odbornika, poštujući volju građana koje oni predstavljaju, međutim to nije bilo moguće. “Prihvatili smo 13 od 16 amandmana, međutim niti jedan nije bio od odbornika SNSD-a i ovo je prvi put da se dogodilo tako nešto”, zaključuje Gatarić.

Načelnik opštine Prnjavor, danas je gostovao u studiju Radio Prnjavora, gdje se u emisiji “Razgovor s povodom”, odredio o svim događajima koji su obilježili minulu godinu, ali i o planovima u našoj lokalnoj zajdnici za narednu godinu. Pomenutu emisiju možete slušati sutra u programu prnjavorskog radija, s početkom  od 10.00 časova. /prnjavorlive.info/

PODIJELI