Glasajte za Natašu Vidović- U tekstu upustvo o načinu slanja poruka

0
913

Članica Karate klupa Ipon,Nataša Vidović (na slici) iz Prnjavora, svrstana je u odabrano društvo dvadesettroje   sportista koji konkurišu za zvanje najboljeg sportiste Republike Srpske za 2015.godinu, u tradicionalnoj akciji banjalučkog „Glasa Srpske“.Vidovićeva je u maju osvojila zlatnu i dvije srebre medalje na Svjetskom prvenstvu,održanom u letonskom glavnom gradu Rigi.To su do sada najveća ostvarenja djevojke rođene 27.jula 1996.odine.

Sa zvanjem majstora karatea prvi dan,Nataša je imala još nekoliko vrijednih ostvarenja na domaćm i međunarodnim takmičenjima.Ljetos  je završila Gimnaziju u Prnjavoru sa odličnim uspjehom i zvanjem vukovca,a od  ove jeseni studira u Banjaluci,sa željom da bijeli kimono zamijeni bijelim doktorskim,odnosno stomatološkim mantilom.

Čitaocima našeg portala nudimo mogućnost da telefonskim porukama glasaju za Natašu u „Glasovom“ izboru. Potrebno je da u SMS poruci napišete GL ,zatim razmak i ukucate broj 16.Poruku pošaljite na broj 091 610 102.Proglašenje najboljih biće organizovano u Banskom dvoru u Banjakluci,17.decembra,do kada možete slati vaše SMS poruke.

Do sada,u poslijeratnom periodu,na listi 10 najboljih sportista Republike Srpske  iz naše opštine bili su Željko Petrović,Siniša Gatarić i Tijana Lukić. (prnjavorlive.info)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here