GLEDAOCI U ČUDU – Ovako nešto se nikada nije dogodilo u Zvezdama Granda!

0
1958

Problemi „Grand“ produkcije sa Televizijom „Pink“, odnosno njihovih čelnika, Saše Popovića i Željka Mitrovića, nikako da prestanu, pa je tako u subotu uveče usred muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ isključen ton, pa gledaoci nisu mogli da čuju šta Voja Nedeljković ima da im saopšti.

Naime, kada je voditelj progovorio o važnom saoštenju Saše Popovića koje treba da saopšti gledaocima na „Grand“ televiziji, isključen je ton na deset sekundi.
– Saša Popović će u svojoj emisiji “Narod pita” imati važno obavještenje za sve vas – započeo je priču Voja Nedeljković, ton je odjednom nestao, pa gledaoci nisu čuli na kojoj televiziji će moći da čuju šta Popović ima da kaže. Nakon deset sekundi tišine, ton se vratio, voditelj je završio rečenicu, a pošto je program išao uživo nije mogao da zna da ga televizijska publika nije čula.

U namjeri da saznamo kako je „Grand“ produkcija reagovala na ovo sabotiranje čelnika „Pink“ televizije, kontaktirali smo sa njihovom PR službom, ali nisu ništa želeli da komentarišu, dok nam se sa Televizije „Pink“ nisu javljali u toku jučerašnjeg dana.

Kako saznajemo, od kada su ove dvije medijske kuće raskinule svoje ugovore, Željko Mitrović na sve načine pokušava da sabotira emisije svog rivala.

– Željko čak pravi slične projekte kakve je nekada imao „Grand“. Čim su raskinuti ugovori, Televizija „Pink“ je organizovala „Pink festival“, iako je Popović najavljivao da će se ove godine definitivno pjevači sa svojim pjesmama takmičiti na „Grand festivalu“. Pored toga, uveliko se radi na muzičkom takmičenju „Pinkove zvijezde“, a koje će se od septembra emitovati na ovoj televiziji, dok će „Zvezde Granda“ ići na Televiziji „Prva“ – izjavio je za „Alo!“ izvor koji je dobro upućen u cijelu priču. /alo/

PODIJELI