Glumica serije “Selo gori, a baba se češlja” pronađena mrtva

0
408

Ivana Mlađović (30) iz Kosovske Mitrovice, epizodna glumica popularne serije “Selo gori, a baba se češlja” i Plejbojeva zečica pronađena je mrtva u stanu svog prijatelja u kragujevačkom naselju Ilićevo.

Ivana Mlađović je preminula, dok je njen vjerenik u teškom stanju nakon što su oboje pronađeni bez svijesti u stanu svog prijatelja.

Navodi se da je Ivana preminula zbog predoziranja psihoaktivnim supstancama, a pronašli su ih prijatelji u čijem stanu su bili, piše “Blic”.

Pored tijela nesrećne djevojke, kojoj je titulu Plejboj zečice svojevremeno preotela starleta Soraja Vučelić, pronađen je u besvjesnom stanju i njen vjerenik Miloš K, koji je hitno prebačen u Klinički centar gdje je došao svijesti i gdje se oporavlja.

Reditelj serije “Selo gori, a baba se češlja” Radoš Bajić za “Blic” ističe da mu je jako žao što je prekinut mlad život.

Naime, Radoš ističe da je Ivanu video samo tokom snimanja serije.

“Žao mi je što je izgubljen jedan mlad život tako tragično. Ona se pojavila u jednoj sceni serije ‘Selo gori, a baba se češlja’, samo tada sam je video i jedva je se sećam”,poručio je Radoš Bajić za “Blic”.

Navodi se da je Ivana preminula zbog predoziranja psihoaktivnim supstancama, dok su njegovom.

blic

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here