GODINA BEZ GIGE Smrt glumca rastužila region, a ovako je zamislio nastavak “Boljeg života”

0
498

Vijest da je preminuo jedan od omiljenih glumaca čitavog regiona 2. januara 2019. mnoge je rastužila. Marka Nikolića pamtićemo po mnogim ulogama, ali vjerovatno ponajviše kao Dragišu Popadića – Gigu Moravca iz mega popularne serije “Bolji život”.

I Marko Nikolić je volio tu svoju ulogu i često je govorio o njoj kao o svojoj najdražoj roli, uz Karađorđa naravno. Zato i ne čudi što je bio najveći zagovornik toga da “Bolji život” treba da dobije nastavak “sada, dok su svi Popadići živi”.

– Ljude strašno interesuje zašto nije nastavljen “Bolji život“, a moglo bi jer smo svi Popadići živi i zdravi. Često maštam i zamišljam šta bih ja pisao da sam Siniša Pavić, šta bi ko od njih danas radio, da li bi Giga propao, unuk na koju bi stranu otišao: očevu, stičevu ili maminu. Zamišljam i neke zaplete. Prošlo je 30 godina, a jedino se Violeta nije promijenila. Gledaoci se jedino pitanju ko je otac, a o ko sin između Borisa Komnenića i mene. Često ga zbog toga zafrkavam – pričao je Nikolić, piše Istorijski zabavnik.

Foto: G. Srdanov/RAS Srbija

Čuveni Giga je u emisiji “Tv lica kao sav normalan svijet” priznao da je čak i razradio kako bi taj nastavak izgledao.

– Giga bi pokušavao da se otrgne od svega i da se vrati u svoj rodni kraj da radi baštu i peče rakiju. On je ucjenjen da tamo vodi unuka kog najviše voli. Popadići bi se svi izdržavali od nas penzionera. Emilija bi imala malu penziju jer je radila u prosvjeti. Trošila bi je da kupuje persijske tepihe – šalio se Nikolić.

Giga kaže da bi se njihov najstariji sin Saša najteže snašao danas.

– Violeta bi se vratila iz Afrike, a Boba bi postao producent ili filmski reditelj. Saša bi ostao tuta-muta. Imao bi opet neke romantične kancelarijske veze u državnoj službi i krivili bi ga za neku djecu – dodao je tom prilikom Nikolić.

Odlaskom “glave kuće Popadić”, voljenog Gige, ova ideja zauvijek će ostati nedosanjani san.

PODIJELI