Govedarica zastavu Srpske vidi kao stolnjak sa mrvicama

0
288

Radovan Kovačević

Izvor: Srna
Predlažući predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku da uzme stonu zastavu Republike Srpske i da je nosi sa sobom i stavi ispred sebe na dijelu stola gdje sjedi, lider SDS-a Vukota Govedarica je još jednom potvrdio da je neozbiljan i nedorastao da se bavi ozbiljnim poslom, izjavio je Srni portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

“Ovakvom izjavom Govedarica, ustvari, smatra da BiH treba biti predstavljena barjacima, a da zastava Republike Srpske treba biti neki stolnjak sa mrvicama. To mi u SNSD-u nećemo dozvoliti”, poručio je Kovačević.

On je dodao da Govedarica očigledno ne može da shvati da predstavnici SNSD-a, za razliku od predstavnika SDS-a u proteklom mandatu, idu na nivo BiH da predstavljaju Republiku Srpsku i građane koji su ih izabrali, a ne da bi bili, kako oni kažu, državni funkcioneri.

Kovačević je naglasio da Dodik insistira da se Srpska poštuje i uvažava, što nije bilo slučaj u vrijeme dok je SDS bio na vlasti.

“Milorad Dodik nije zaustavio nijedan proces na nivou BiH, niti je uradio nešto što bi na bilo koji način moglo da našteti bilo kojem čovjeku u Republici Srpskoj i FBiH”, zaključio je Kovačević.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here