Govor tijela otkriva kakva osjećanja Ivanka i Melanija imaju jedna prema drugoj

0
672

Otkad je Donald Tramp postao predsjednik Amerike, mediji i javnost su složni da su u Bijeloj kući dvije prve dame – Trampova supruga Melanija i njegova kćerka Ivanka.

O odnosu ove dvije dame ne zna se mnogo, ali sudeći prema Trampovim izjavama, skloniji je da posluša savjet kćerke nego supruge.

Stručnjak za govor tijela Džudi Džejms analizirala je nekoliko zajedničkih fotografija Melanije i Ivanke i donijela je ove zaključke. Na inauguraciji su dvije dame odabrale slične modne kombinacije kako bi ostavile utisak da imaju dobar odnos, ali fotografije pokazuju da im komunikacija nije najbolja i da sve vrijeme inauguracije nisu pogledale jedna prema drugoj.

“Na fotografijama na kojima se Ivanka smješka Melaniji, vidljivo je da je taj smiješak dobro uvježban”, kaže Džejmsova. Da nešto ne štima između njih dvije, govori i Melanijin smiješak koji je uvijek suzdržan i poprilično hladan. Na većini zajedničkih fotografija Melanija i Ivanka loše su raspoložene, izbjegavaju da pogledaju jedna drugu i teško skrivaju da ne vole da budu zajedno na istom mjestu.

Vecernji.hr

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here