Gradonačelnik Tomaš za Radio Prnjavor progovorio o kandidaturi za novi mandat

0
1458

Na konkretno pitanje da li će dosadašnji gradonačelnik Darko Tomaš biti kandidat za ovu funkciju i u narednom izbornom procesu, on je za Radio Prnjavor rekao da je prije svega na raspolaganju svojoj političkoj partiji i da će oni donijeti takvu odluku.

„Vodeći našu lokalnu zajednicu 12 godina ili posljednjih osam godina u kontinuitetu smatram da smo postali prepoznatljivi, da se razvijamo, da se Prnjavor izgrađuje, a da ja ni na jednom mjestu ovaj grad nisam osramotio, da bilo kakvim svojim potezom nisam napravio nikakvu štetu ni za Prnjavor ni za bilo kojeg građanina našeg grada, nego naprotiv da sam se savjesno borio za svaki interes naših građana i mislim da je to svim dobronamjernim ljudima vidljivo“, kaže Tomaš.

dosadašnjeg znanja, ali i zvanja i iskustva, može doprinijeti razvoju našeg grada, vjerovatno više nego drugi ljudi koji se ovdje već predstavljaju da budu kandidati, potvrđujući da kod njega postoji želja za kandidaturom. Prema njegovim riječima postoje tri volje koje bi trebalo da se ispoštuju:

„Jedna je lično, što zavisi od kandidata, a ta volja postoji kod mene. Druga je volja moje političke partije i procjene gdje sam ja najupotrebljiviji i treća je volja građana koja je i najvažnija. Ako se te tri volje poklope, ja sam raposložen da budem na ovom mjestu, ali želim da kažem da se o tome još nije raspravljalo i odlučivalo“, rekao je Tomaš.

prnjavorlive.info

PODIJELI