Gradska kafana PRNJAVOR, pronašli kreativan način zabave za goste u vrijeme pandemije

0
585

Pub „Gradska kafana“ u Prnjavoru, pronašao je sjajan način zabave za svoje goste u vrijeme pandemije korona virusa.

Naime, zaposleni u Gradskoj kafani, svake srijede organizuju kviz, gdje se u ukupno devet tema, gosti podijeljeni u ekipe takmiče u znanju o istoriji, sportu, geografiji, nauci, muzici, filmu… Za najbolje ekipe, predviđene su i nagrade, ali cijela ideja je prevashodno realizovana kako bi se gosti družili i zabavili.

Zoran Novarlić, jedan od tvoraca ove ideje kaže kako su tokom zime tražili način da gostima izlazak u Gradsku kafanu bude što zanimljiviji. „Zbog mjera u vrijeme pandemije, imamo ograničenja po pitanju broja gostiju, nema „žive“ muzike i inače ambijent pa i raspoloženje gostiju nije na najvišem nivou, zato smo se odlučili na kviz, da ljude prije svega zabavimo, ali i da se druže“, kaže Novarlić za portal prnjavorski. Kviz, koji se organizuje svake srijede, zadovoljava epidemiološke mjere, lokaln nije prenatrpan, a gosti sjede u društvima od troje do najviše četvoro. „Gosti su sjajno prihvatili kviz i svake srijede imamo više ekipa i mogu reći da je proradio pravi takmičarski duh“, kaže Novarlić i napominje kako su Prnjavorčani pokazali zavidno znjanje iz mnogih oblasti.

U Gradskoj kafani napominju da je finalno kviz veče planirano za 28. februar, kada će najbolji među gostima dobiti i nagrade.

prnjavorski.com

PODIJELI