Grujičić: Očekujem pobjedu i realizaciju projekata u Srebrenici

0
268

Zajednički kandidat srpskih stranaka za načelnika Srebrenice Mladen Grujičić očekuje novu pobjedu na današnjim ponovljenim lokalnim izborima kako ova opština ne bi bila talac politike neodgovornih političara koji ne brinu o građanima.

On je izrazio žaljenje što bošnjačka politička opcija tražila poništavanja novembarskih izbora, a potom i bojkot ovih ponovljenih izbora jer su nezadovoljni rezultatom i nekom svojom matematikom.

Grujičić kaže da je danas iskoristio svoje biračko pravo, što je omogućeno svim građanima kako bi izabrali svoje legalne predstavnike u opštinskoj vlasti.

“Vjerujem da su građani danas izabrali svoje predstavnike i da Srebrenica više neće biti talac politike neodgovornih političara koji ne brinu o građanima i nije ih briga što je zaustavljena realizacija projekata, zato što opština i javne ustanove trpe. Očekujem da su građani, bez obzira na nacionalnost poslušali moj poziv da izađu na izbore i glasaju za koga žele”, rekao je Grujičić novinarima.

Grujičić je rekao da će, ukoliko pobijedi na današnjim izborima, prioriteti njegovog rada biti realizacija započetih infrastrukturnih projekata, te kapitalnih projekata koji se odnose na privredni razvoj i otvaranje proizvodnih pogona i radnih mjesta.

On je precizirao je da je prioritet oživljavanje zdravstveno-rekreacionog centra Banja “Guber”, zatim asfaltiranje lokalnih puteva, navodnjavanje poljoprivrednih površina na širem području Skelana, te otvaranje kamenoloma za eksploataciju kamena dacita i njegove prerade.

srna

PODIJELI