Hit ponuda „Open usluga“

0
1763

Kompanija „M:tel“ objavila je danas akciju „open usluga“ sve na jednom mjestu – televizija, mobilna i fiksna telefonija sa pretplatom od jedne KM za prva četiri mjeseca korištenja „open usluge“.


mtel

„Open usluga“ donosi najkvalitetniji televizijski signal, besplatne razgovore u fiksnoj mreži, ekstra bonuse u mobilnoj telefoniji i pouzdan internet, navodi se u saopštenju ove kompanije.

Posebna pažnja posvećena je postojećim korisnicima i u zahvalnost na ukazanom povjerenju omogućen je prikladan popust od 50 odsto na pretplatu naredna četiri mjeseca za korisnike koji prošire sadržaj postojeće „open usluge“ ili ukoliko po isteku ugovorne obaveze istu obnove na period od dvije godine.

Pomenuta akcija s popustima na mjesečnu pretplatu trajaće do kraja oktobra.

Ukoliko se korisnici odluče da objedine tri usluge na jednom mjestu, uz to imaju uvijek isti iznos računa, onda je „open trio paket“ sa bogatom ponudom digitalnih tv programa, besplatnih razgovora i neograničenog interneta pravi izbor.

U posljednje vrijeme u „M:telu“ su veoma popularni „open kvadro paketi“ koji uz već pomenute usluge televizije, interneta i fiksne telefonije obezbjeđuju uslugu mobilne telefonije sa značajnim bonusima, a po povoljnim cijenama.

Korisnici mogu izabrati jedan od četiri ponuđena „kvadro paketa“, u zavisnosti od potrebe broja televizijskih kanala, brzine i količine neograničenog interneta, te bonusa u minutama za razgovore i SMS poruke u „M:tel“ mobilnoj mreži i besplatnih razgovora prema fiksnim mrežama u Evropi i svijetu.

Razgovori u „M:tel“ fiksnoj mreži, koja broji više do 300.000 korisnika, besplatni su u „open duo“, „trio“ i „kvadro paketima“.

„Open duo usluga“ predstavlja rješenje u slučaju kada su korisnicima dovoljne dvije vrste usluga i na njima je da izaberu odgovarajuće kombinacije: televizija i besplatni razgovori, televizija i neograničen internet, ili neograničen internet i besplatni razgovori, navodi se u saopštenju „M:tela“.

PODIJELI