Hoakin Finiks je novi Džoker (Foto)

0
638

Režiser Tod Filips pustio je prvu fotografiju Hoakina Finiksa u ulozi koja će najvjerojatnije podstaknuti nove kontroverze.

Otkrivena je prva fotografija novog Džokera, a prvo što upada u oči je da je Filipsov i Skorsezeov Džoker lišen karnevalske šminke i napadnih kostima. Filips je, u objavi na Instagramu, sliku nazvao Arthur, kao Artur Flek, imenom koje će njegov Džoker ponijeti prije nego što postane Princ kriminala.

Ono što za sada znamo o filmu je da će Džoker, po Filipsovoj i Skorsezeovoj ideji, u filmu koji će objasniti Džokerovo porijeklo glumiti propalog komičara, da producent i režiser nastoje da snime najmračnijeg Džokera do sada i da će se film, kako studio opisuje, posvetiti tome da “uđe u svijet čovjeka kojeg društvo više ne uzima u obzir, a da se pritom ne radi tek o gruboj karakternoj studiji, nego o široj opomeni čovječanstvu.”

Hoakin Feniks za ulogu Džokera u novom istoimenom filmu morao je da izgubi na desetine kilograma. Sada je popularni glumac neprepoznatljiv.

Film nosi jednostavni naslov “Joker” i dobio je budžet od 50 miliona dolara.

Robert De Niro u filmu bi trebalo da tumači ulogu televizijskog voditelja koji je imao formativni uticaj na sve ono što Džoker kasnije postane. Kako iz scenarija najavljuje režiser Tod Filips, De Niro ne bi trebalo da bude ni pozitivna ni negativna figura. Film od svojih junaka traži da budu više sivi nego crno-bijeli.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here