HOROR U OSNOVNOJ ŠKOLI: Učenik napao domara sekirom, bore mu se za život

  0
  837

  Prolivanju krvi i pravom hororu u ložioni škole, kako saznajemo nije prethodila bilo kakva rasprava

  PETNAESTOGODIŠNjI učenik devetog razreda Osnovne škole “Ivo Andrić” iz Kulaša, nadomak Prnjavora, iznenada je napao domara te škole Milanka Pančića (58), sa više udaraca sekirom nanevši mu teške povrede na glavi. Lekari Univerzitetsko kliničkog centra RS u Banjaluci se bore za njegov život, dok je učenik upućen u banjalučku Psihijatriju na dalje posmatranje.

  Policija se nije oglašavala po ovom slučaju, ali “Novosti” saznaju da se domar ne sluteći nikakvu opasnost, našao na udaru najmanje dva udarca sekire u učenikovim rukama, koji mu se prikrao sa leđa dok je ložio vatru. Prolivanju krvi i pravom hororu u ložioni škole, kako saznajemo nije prethodila bilo kakva rasprava. Sve se odigralo iznenada i munjevito u vreme prve smene nastave. U šoku i neverici je cela škola, kao i direktor Željko Rudonjić, koji nam je porvrdio incident, dodavši nam, u telefonskom razgovoru, da nije u stanju da govori, zbog policije, samog učenika i njegove rodbine.

  -Ne znam šta mu bi, udario me je više puta sekirom, a bio je dobro dete – izustio je, kako saznajemo, ložač Pančić, oblivljen krvlju u prnjavorskom Domu zdravlja.

  Naš izvor upućen u ovaj nesvakidašnji incident kaže da je učenik rekao da se, navodno, odavno pripremao “nekoga da ubije i da je slučajno izbor pao na nesrećnog domara”.

  Ninko Đurić – Večernje novosti

  PODIJELI