Humanitarni koncert za Vedranu

0
1085

U petak 8. jula, bazen “Plava laguna” će zajedno sa prnjavorskim rok bendom “Shadow 07”, organizovati humanitarni koncert.

Još jedna humana ideja, u petak će biti pretvorena u djelo. Udruženim snagama bazen “Plava laguna” i rok grupa “Shadow o7”, će dati svoj doprinos u prikupljanju preko potrebnih novčanih sredstava, koja će omogućiti odlazak na operaciju Vedrani Kudrić. Na bazenu “Plava laguna”, prnjavorski rokeri će održati koncert. Početak koncerta je zakazan za 19 časova, a cijena ulaznice je 4 KM. Treba napomenuti da će sva novčana sredstva od prodatih ulaznica, tokom cijelog dana, a ne samo za vrijeme koncerta, biti uplaćena na žiro račun porodice Kudrić.

“Iskrena namjera je da pomognemo Vedrani. Ovim putem želimo da apelujemo i podstaknemo sve zainteresovane grupe i pojedince, koji na ovaj ili sličan način mogu da odvoje svoje vrijeme i energiju, da se pridruže ovom humanitarnom gestu, te da doniraju određena novčana sredstva, koja našoj maloj Vedrani znače mnogo, a nama samim su gotovo beznačajna”, rekli su iz grupe “Shadow 07”.

Budimo još jednom humani kao što je to Prnjavor uvijek bio. Vratimo osmijeh na lice Vedrani. Uvijek, kad god možemo treba pomagati, jer to je osjećaj koji čovjeka čini velikim, ispunjenim i srećnim. Pomozimo da se sreća vrati u kuću porodice Kudrić. Poenta života je biti srećan, zar ne?

Prnjavor.info – Zoran Ančić

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here