„HVALA ZA LJUBAV, PAŽNJU, ŽIVOT“ Bonito daruje porodilje i zahvaljuje svim majkama (FOTO)

0
483

#HvalaMama je naziv akcije u sklopu koje domaća kompanija Mladegs Pak sa svojim brendom Bonito poklanja pakete proizvoda porodiljama na klinikama i odjeljenjima za ginekologiju u Tuzli, Bijeljini i Banjaluci.

Iz Bonita ističu da im je zadovoljstvo već petu godinu zaredom, krenuvši od mjeseca maja kada se i obilježava Dan majki, odvažno istaći da je majka stub društva.

Slogan #HvalaMama je povezao hiljade građana u najljepšim porukama zahvalnosti majci.

Hvala mama za ljubav, pažnju, život, podršku, prijateljstvo, djetinjstvo… Vrijedilo je podsjetiti na čemu smo sve zahvalni majkama čija se žrtva i ljubav ne mogu izmjeriti.

– Sebi smo postavili zadatak da na sto svakog domaćinstava dostavimo samo proizvode od provjereno uzgojenih sirovina dokazanog kvaliteta. Majke kao stub svake porodice biraju samo najbolje za svoje najdraže, a akcija #HvalaMama je još jedna od aktivnosti kojima Bonito kontinuirano radi na podizanju svijesti o značaju i položaju majki – izjavio je povodom akcije Mišo Lambić, direktor prodaje kompanije.

Bonito je domaći proizvođač prehrambenih proizvoda sa bogatim asortimanom od preko 350 artikala koji su zasluženo osvojili povjerenje domaćica u proteklih 30 godina tradicije kvaliteta. Bonito proizvodi su dio porodičnog obroka u preko 20 zemalja širom svijeta.

#HvalaMama #Bonito

(A.E.)

PODIJELI