INVESTICIJA U SELU PRISOJE – NOVI MOST PREKO UKRINE /FOTO/

0
1578

Radnici i mehanizacija preduzeća MG MIND  završavaju radove na izgradnju mosta preko rijeke Ukrine u selu Prisoje,dugog 66 metara.

Most je oštećen u poplavama i praktično je bio neupotrebljiv,pa se preduzeće „Šume Srpske“ prihvatilo obaveze da uloži 120.000 maraka za izgradnju novog objekta.Danas  (utorak) je preko mosta položen asfalt,a još je ostalo da se urade neki sitniji zahvati,nakon čega će saobraćajnica biti i zvanično puštena u upotrebu.

IMG_0422

-Prije prošlogodišnjih poplava most je bio oštećen,nakon čega smo počeli rekonstrukciju,ali su lanjske poplave pričinile nova,velika oštećenja.Zbog toga je bio neizbježan ovaj obim poslova.Sada stanovnici Prisoja mogu konačno da odahnu,jer je riješen njihov najveći infrastrukturni problem,rekao je rukovodilac Šumske uprave „Prnjavor“,Aleksandar Radulović.

IMG_0425

Na području Prisoja živi  više od 250 stanovnika,koji su dočekali da dobiju kvalitetnu vezu sa susjednim selima i opštinskim centrom,udaljenim oko  25 kilometara.Mještani svakodnevno dolaze na gradilište,ne krijući zadovoljstvo planiranom dinamikom građevinskih radova,koje vodi šef gradilišta  Branko Milišić.

(prnjavorlive.info)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here