Ispitan učenik koji je napao domara u Kulašima

0
744

Maloljetnik koji je napao domara u osnovnoj školi “Ivo Andrić” kod Prnjavora ispitan je na okolnosti izvršenja krivičnog djela “Ubistvo u pokušaju”, saošteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

On je ispitan u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku Republike Srpske.

Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor postupili su juče po zaprimljenoj prijavi da je maloljetnik podesnim predmetom nanio povrede muškarcu.

Povrijeđeni je prevezen u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske sa višestrukim posjekotinama po glavi i frakturom lobanje

Iz ove ustanove je danas saopšteno da je zdravstveno stanje pedesetosmogodišnjeg muškarca čiji su inicijali M.P. stabilno.

Ovaj pacijent je zbrinut i hospitalizovan u Službi za neurohirugiju i ostaje na daljem liječenju i praćenju, ističu u UKC-u Srpske.

M.P. je juče u 8.25 časova vozilom Službe hitne pomoći Doma zdravlja Prnjavor prevezen u Urgentni centar UKC-a.

O svemu je obavješten tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka prema čijim instrukcijama se preduzimaju dalje mjere i radnje.

Podjsetimo, mediji su juče objavili da je petnaestogodišnji učenik Osnovne škole “Ivo Andrić” iz Kulaša kod Prnjavora sjekirom napao domara te obrazovne ustanove, nanijevši mu teške povrede na glavi.

nezavisne

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here