Ispitan učenik koji je napao domara u Kulašima

0
976

Maloljetnik koji je napao domara u osnovnoj školi “Ivo Andrić” kod Prnjavora ispitan je na okolnosti izvršenja krivičnog djela “Ubistvo u pokušaju”, saošteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

On je ispitan u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku Republike Srpske.

Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor postupili su juče po zaprimljenoj prijavi da je maloljetnik podesnim predmetom nanio povrede muškarcu.

Povrijeđeni je prevezen u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske sa višestrukim posjekotinama po glavi i frakturom lobanje

Iz ove ustanove je danas saopšteno da je zdravstveno stanje pedesetosmogodišnjeg muškarca čiji su inicijali M.P. stabilno.

Ovaj pacijent je zbrinut i hospitalizovan u Službi za neurohirugiju i ostaje na daljem liječenju i praćenju, ističu u UKC-u Srpske.

M.P. je juče u 8.25 časova vozilom Službe hitne pomoći Doma zdravlja Prnjavor prevezen u Urgentni centar UKC-a.

O svemu je obavješten tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka prema čijim instrukcijama se preduzimaju dalje mjere i radnje.

Podjsetimo, mediji su juče objavili da je petnaestogodišnji učenik Osnovne škole “Ivo Andrić” iz Kulaša kod Prnjavora sjekirom napao domara te obrazovne ustanove, nanijevši mu teške povrede na glavi.

nezavisne

PODIJELI