Ivanić: Boriću se za Marinovu poziciju

0
457
Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić izjavio je u Beleku da bi želio da preuzme poziciju centralnog veznog igrača koju je do sada imao Marko Marin.

– Boriću se za tu poziciju – rekao je Ivanić u Beleku, u Turskoj, gdje je Zvezda na zimskim pripremama, i dodao da definitivno očekuje novi početak.

– Očekuje me novo dokazivanje. Kada dođe novi trener, kao igrač uvijek imaš dodatnu želju za dokazivanjem, jer niko ne igra zbog starih zasluga – kaže Zvezdina “osmica”.

On je naveo da je zadovoljan prvim dijelom sezone u smislu ekipe, ali ne i svojom igrom.

– Imao sam neku drugu ulogu, to nije tajna, ali sada predstoji novo dokazivanje. Nije mi bilo prijatno, ali razgovarao sam sa šefom i prihvatio tu ulogu u interesu ekipe – naveo je Ivanić.

Istakao je da se dosta radi na taktici i da je dobro što je novo raspoloženje u ekipi dolaskom trenera Dejana Stankovića.

Na pitanja da li su ga opteretila velika očekivanja kada je stigao iz BATE Borisova, rekao je da svako ko dođe u Crvenu zvezdu nosi veliku odgovornost.

– Više me je opteretilo to što nisam igrao na svojoj poziciji, nego to koliko sam plaćen ili koliko me je Zvezda htjela – rekao je dvadesetčetvorogodišnji fudbaler i poručio da, uprkos svemu, jesenas nije razmišljao o odlasku.

PODIJELI