Iz Ljubića u Leotar: Guzijan karijeru nastavlja na trebinjskim “Policama”

0
303

Anđelo Guzijan (21) karijeru nastavlja u trebinjskom Leotaru.

Njegov dosadašnji klub, Ljubić iz Prnjavora, potvrdio je da će mladi defanzivac ubuduće nositi dres premijerligaša s “Polica”.

“U istom trenu prepliću se žal jer odlazi, i radost jer odlazi u klub višeg ranga, profesionalnog nivoa. Žao nam je jer odlazi vrhunski čovjek prije svega, dobar drugar, i fantastičan igrač. Drago nam je, jer pravi iskorak u svojoj karijeri. Od danas i zvanično, Anđelo Guzijan nije više naš član, dres Ljubića zamijenio je dresom Leotara. U klubu je proveo godinu dana, sasvim dovoljno, da mu naša vrata uvijek budu širom otvorena, jer to svojim odnosom, ponašanjem zaslužio”, saopštili su Prnjavorčani.

Nekadašnji omladinac Krupe, koje je jedno vrijeme nastupao i u inostranstvu (U-19 ekipa Tatrana iz Prešova) već je nastupao u Premijer ligi BiH, u vrijeme kada je nosio dres Mladosti, a sada se vraća u elitni rang bh. fudbala. U međuvremenu je bio član i Laktaša.

“Želim da se zahvalim svom klubu, igračima, trenerima, navijačima i ljudima u klubu na svemu u ovih godinu dana iza mene. Da poželim sreću mojim momcima u nastavku sezone da izvuku što bolje rezultate. Hvala na svemu”, rekao je Guzijan na svom oproštaju od prnjavorskog kluba.

Podsjetimo, Leotar je prije par dana u odbrani doveo i Rašida Čičbu, fudbalera koji ima rusko i gruzijsko državljanstvo.

(MONDO)

PODIJELI