IZBORI 2022: Demos predstavio kandidate u PRNJAVORU

0
639

Demos je večeras u sali Doma kulture u Prnjavoru, predstavio svoje kandidate i političke platforme za predstojeće opšte izbore.

Predsjednik Demosa i nosilac liste kandidata za Izbornu jedinicu tri za NSRS Nedeljko Čubrilović, poručio je da ta stranka spremno dočekuje predizbornu kampanju u koju idu sa politikom kompromisa i zdravih rješenja koja će značiti boljitak za sve građane Srpske.

“Očekujem veliku podršku građana i ostvarivanje ciljeva stranke, a da će taj broj glasova koje osvoji Demos značiti da se normalizuje situacija u Republici Srpskoj i BiH

Nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u izbornoj jedinici dva, Vladimir Janković kaže da se centralna tribina Demosa u Prnjavoru održava u Prnjavoru zbog dobrih rezultata ostvarenih na prošlim opštinskim izborima.

“U Prnjavoru smo napravili koaliciju sa Srpskom radikalnom strankom i Srpskom naprednom strnakom pa očekujemo da se rezultat u odnosu na 2020.godinu najmanje udupla, što je oko 1200 glasova”, kaže Janković.

Na tribini Demosa u Prnjavoru obratio se i nosilac liste za Predstavnički dom PS BiH, Slobodan Stanarević koji je biračima poručio da ne kalkulišu.  On je pozvao Prnjavorčane da podrže Demos i zajedničke kandidate za najviše funkcije Milorada Dodika za predsjednikka Srpske i Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Na Demos-ovoj listi iz Prnjavora za poslanike u NSRS nalaze se MIle Šljivić, Jovana Jungić, Milorad Kondić i Savko Tubak, a Dragan Preradović za Predstavnički dom PS BiH.

PODIJELI