IZBORI 2022 – SDS Prnjavor: Lošu vlast moramo poslati u zaborav

0
365

Prnjavoru kao i cijeloj Srpskoj treba mir i stabilnost, kako bi ostvarivali privredni rast, izjavio je Mirko Šarović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH na predizbornom skupu u ovoj opštini.

On je dodao da će nova vlada već u prvoj godini načiniti snažan podsticaj za ekonomiju.

„Daćemo mnogo više novca iz agrarnog budžeta, što može da raduje sve poljoprivredne proizvođače u Prnjavoru. Planiramo da agrarni budžet sledeće godine bude 180 miliona maraka i to je mnogo više novca za podsticaje nego što je izdvajano do sada. U prvoj godini ćemo osnovati robne rezerve i raditi na zaštiti domaće proizvodnje, i to je ono što građani mogu očekivati od vlade koju će činiti SDS, PDP i Lista Nebojše Vukanovića“ rekao je Šarović.

Miladin Stanić, nosilac liste SDS za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice 1, rekao je da raspoloženje koje smo vidjeli u Prnjavoru aktuelnoj vlasti govori da joj je došao kraj.

„Njihova najjača karakteristika je kriminal i korupcija. Vrijeme je da odu sa scene i da odu u zaborav. Mi smo riješili da ih sa narodom maknemo u istoriju, i da radimo zajedno za narod i Republiku Srpsku.“ izjavio je Stanić.

Milan Petrović, nosilac liste SDS za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz izborne jedinice 2, rekao je da očekuje sigurnu pobjedu Jelene Trivić i Mirka Šarovića u izboru za Predsjednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH.

„Večeras sam ponosan na Prnjavor, koji je jasno rekao da je dosta ljudi koji su sada na vlasti. Želimo bolje ljude na vlasti, želimo bolje uslove života, i siguran sam da ćemo to uspjeti sa Jeleno Trivić kao predsjednikom Republike i Mirkom Šarovićem u Predsjedništvu BiH“ rekao je Petrović.

 

PODIJELI