Izgrebani najskuplji džipovi i audiji u Banjaluci

0
2095

Najskuplji i strogo birani automobili u podzemnoj garaži jedne od najluksuznijih zgrada u Banjaluci izgrebani su u pohodu grupe mladića za kojima je policija pokrenula opsežnu potragu.

Grupa „naoružana“ noževima, šrafcigerima i pajserima u dva navrata je upala u podzemnu garažu popularne Malbašićeve zgrade u ulici Stevana Markovića u naselju Nova varoš.

U prvom pohodu na meti su se našli isključivo skupocjeni „audiji“, na kojima je pričinjena ogromna šteta. Prema nezvaničnim informacijama, među velikim brojem limuzina oštećen je i službeni „audi A6″ koji koristi ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislav Jovičić, koji ima stan u pomenutoj zgradi .

Osim njegovog „audija“, oštećeno je još nekoliko službenih automobila, ali zbog toga što je ovaj slučaj policija potpuno „zatvorila“, nismo uspjeli da saznamo ko ih koristi.

Nedugo potom grupa je ponovo stupila u akciju i u istoj garaži izgrebala sve džipove koje je zatekla. S obzirom na njihova vrijednost velika, i šteta je ogromna. /atvbl/

PODIJELI