Izvještaj sa Izborne Skupštine AK ”San” Prnjavor

0
651

Atletski klub ”San” iz Prnjavora održao je 09.06.2020. godine redovnu Izbornu Skupštinu kluba. Na Skupštini su analizirani rezultati rada u protekle četiri godine od kako je osnovan klub i istaknuto da su oni i veći od očekivanog s obzirom na finansijske i druge probleme koje je klub imao u proteklom periodu u svom radu.

Za kratko vreme klub je postao prepoznatljiv u regionu i gotovo da nije bilo takmičenja sa koga se nije vratilo sa barem jednom medaljom. Takmičari AК ”San” učestvovali su protekle četiri godine na takmičenjima u svim kategorijama od cicibana do veterana širom Sveta, od prostora bivše Jugoslavije, Balkana i Evrope, pa sve do Novog Zelanda i sa svih donosili medalje. Takođe bilo je tu i nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine na Balkanskim prvenstvima, a očekuje se i u narednom periodu da takmičari našeg kluba vode glavnu reč u reprezentaciji kada su u pitanju trčanja u sprintu i na srednje i duge pruge. Organizovana su tri Jesenja humanitarna krosa do sada na kojem je sakupljeno 3460 КM, koje su donirane udruženju roditelja dece sa smetnjama u fizičkom i psihičkom razvoju ”Neven” iz Prnjavora.

Na sednici Skupštine kluba je izabrano i novo klupsko rukovodstvo Кluba. Za novog Predsednika Upravnog odbora i Predsednika Кluba umesto dosadašnjeg Jovice Bojića, izabran je Dalibor Vrhovac, a za potpredsednika Bojan Šobota. Jovica će i dalje ostati u Upravnom odboru Кluba iz reda sponzora kluba. Za novog predsednika Skupštine kluba izabrana je Aleksandra Ćućić, a za potpredsednika Đorđe Đukić inače nekadašnji takmičari kluba i učesnici Balkanskih prvenstava.

Prnjavor,09.06.2020. godine Predsednik Upravnog odbora Кluba

DALIBOR VRHOVAC, s.r.

PODIJELI