Javni poziv za podnošenje prijava za odobravanje novčanih podsticaja za kapitalne investicije u 2021. godini

0
308

“Odjeljenje za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Opštinske uprave opštine Prnjavor obavještava poljoprivredne proizvođače (fizička i pravna lica) sa područja opštine Prnjavor da je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske dana 26.02.2021. godine raspisalo Javni poziv za podnošenje prijava za odobravanje novčanih podsticaja za kapitalne investicije u 2021. godini, a isti je objavljen u dnevnim novinama “Glas Srpske” kao i na internet stranici Ministarstva i Agencije za agrarna plaćanja.

Javni poziv je otvoren 30 dana od dana objavljivanja, a korisnici podsticaja za kapitalne investicije prijavu na javni poziv dostavljaju na adresu Agencije za agrarna plaćanja najkasnije do 29.03.2021. godine do 16,00 časova.

Sve informacije u vezi javnog poziva i procesa podnošenja prijava, kao i potrebni obrasci za prijavu na ovaj javni poziv mogu se pronaći na web stranici https://www.vladars.net/sr-SP-Cyrl/Vlada/agencije/aap/Pages/default.aspx.

Prijavu na javni poziv poljoprivredni proizvođači mogu preuzeti u kancelarijama Odjeljenja za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, a takođe se mogu obratiti za sve dodatne informacije ili putem kontakt telefona 051/660-860.”

/Opština Prnjavor/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here