Kalabić- Misterija oko svojevremenih blokada na gradilištu vodosistema Povelič ugledala svjetlost dana

0
1060

Predsjednik Opštinskog odbora prnjavorskog SNSD-a, Drago Kalabić, na konferenciji za novinare održanoj danas poslije podne, istakao da je misterija oko svojevremenih blokada na gradilištu vodosistema Povelič, u Gornjoj Ilovi, konačno ugledala svjetlost dana.

“Nama je žao što smo morali danas da se obratimo javnosti, ali ovih dana je pružen dokaz da su Prnjavor i sela sjevernog dijela opštine postali talac zločinačke odluke predsjedništva Srpske demokratske stranke da silom, oružjem i barikadama spriječe dolazak vode u grad Prnjavor” kazao je između ostalog Kalabić.

Kalabić tvrdi da se nakon raskola u SDS-u saznalo ko je finansirao barikade na Poveliču, iz koje firme je dovožena hrana na te barikade i koji su ljudi nagrađeni funkcijama u opštini Prnjavor jer su, navodno, zaustavili vodu prema Prnjavoru.

“Dokaz za to je pružila i Srpska demokratska stranka koja odjednom najavljuje dovođenje vode u grad i tvrdi da vode ima dovoljno, a ne žele da objasne zašto je tada zaustavljeno dovođenje vode i zašto sada priključak košta preko 20.000 KM.” rekao je Kalabić.

Kalabić je javno prozvao i nadležnu inspekcijsku službu da se oglasi o tome šta građani Prnjavora piju i kakva se voda koristi za hranu i ostale potrebe./Radio Prnjavor/.

PODIJELI