KAMPANJA “NE KORISTI TELEFON DOK VOZIŠ”

0
351

“Jedan poziv mijenja sve – ne koristi telefon dok voziš” poruka je kompanije “M:tel” svim vozačima, kao nastavak misije podizanja svijesti o neophodnosti savjesne upotrebe telefona tokom vožnje.

Iz “M:tela” navode da se kampanja za bezbjednost učesnika u saobraćaju ove godine realizuje nizom aktivnosti, koje su počele u maju i trajaće do jeseni, uz podršku Ministarstva saobraćaja i veza, Agencije za bezbjednost saobraćaja, Auto-moto saveza Republike Srpske i brojnih medijskih kuća.

Nakon auto-simulatora, prezentacije o opasnosti korišćenja mobilnih telefona, koji je prošao nekoliko gradova Srpske, kompanija “M:tel” je prethodnog vikenda na graničnom prelazu u Gradišci vozačima dijelila mirisne jelkice sa podsjetnikom koliko je važno da misle o svojoj i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju.

“I na ovaj način, kao i brojnim drugim edukativnim aktivnostima planiranim tokom kampanje, `M:tel` želi da aktivno učestvuje u stvaranju pretpostavke za što manje saobraćajnih nezgoda uzrokovanih nepažnjom”, saopšteno je iz kompanije “M:tel”.

PODIJELI