Karleuša doživjela nervni slom: “Mama, izvini za sve, uskoro ću ti doći”

0
453

Jelena Karleuša, kojoj je majka Divna Karleuša preminula, vratila se na snimanja emisije “Zvezde Granda”, gdje je u žiriju, kako bi se što prije oporavila od gubitka i skrenula misli.

Međutim, iako se činilo da se oporavlja poslije smrti majke, snimanje je navodno tokom protekle sedmice prekinuto zbog Karleušinog nervnog sloma, koji je doživjela u studiju, prenosi Kurir.

Navodno je u jednom trenutku pjevačica, ničim izazvana, ustala i krenula ka izlazu kada se Popović počeo šaliti sa svim članovima žirija uz gromoglasan smijeh u studiju.

“Nikome nije bilo jasno zbog čega je JK tako reagovala i šta se dogodilo, ali je Popović trčeći izletio sa scene i uputio se ka njoj. Tada su se začuli Jelenini stravični jecaji. Bilo je strašno. Njeno plakanje je trajalo više od deset minuta, a onda je kroz suze počela da doziva majku”, ispričao je izvor, koji navodi da je, čim je mogla govoriti, izgovorila da više ne želi živjeti.

Nebrojeno puta je ponovila:

“Mamice, vrati se, ne mogu da živim bez tebe. Mama, izvini za sve, uskoro ću ti doći, bićemo ponovo zajedno.”

Saša Popović na sve načine pokušavao je smiriti.

“Njeno takvo stanje je rasplakalo pola studija i svi su skamenjeni posmatrali šta se dešava. Ne sjećam se da sam ikada čuo da neko tako bolno jeca i plače”, priča izvor i dodaje da je Saša Popović na sve načine pokušavao je smiriti, grlio ju je, umivao i govorio da će sve biti uredu, ali je ona bila slomljena.

(Blic)

PODIJELI