Katarina Marjanović – Učenik generacije 2019/2023. u Gimnaziji Prnjavor

0
691

Katarina Marjanović, učenica računarsko-informatičkog smjera, izabrana je za učenika generacije 2019/2023. godine JU Gimnazija Prnjavor.

Rođena je 8. avgusta 2004. godine. Odrasla je u Prnjavoru, gdje je završila Osnovnu školu „Branko Ćopić“, nakon čega se odlučuje da srednjoškolsko obrazovanje nastavi pohađajući dvije škole, JU Gimnazija Prnjavor i JU Muzička škola “Konstantin Babić“ Prnjavor.

Katarina je kontinuirano od prvog do četvrtog razreda u JU Gimnazija Prnjavor postizala odličan uspjeh i imala primjerno vladanje.

Svojim odnosom prema radu, ponašanjem, kao i rezultatima rada dala je značajan doprinos da se o našoj školi pričaju lijepe priče i istinski smo joj zahvalni zbog tog.

Tokom školovanja, učestvovala je u brojnim humanitarnim akcijama, takmičenjima, pohađala različite sekcije i bila vršnjački edukator. Uspješno je učestvovala i na sportskim takmičenjima na kojim je predstavljala JU Gimnazija Prnjavor, gdje je takođe osvajala brojne nagrade.

Neki od Katarininih najznačajnijih uspjeha su:

– U školskoj 2020/21. godini: osvojeno treće mjesto na Regionalnom takmičenju iz matematike i drugo mjesto na Regionalnom takmičenju iz fizike. Učešće na Republičkom takmičenju iz matematike i fizike.
– U školskoj 2021/22. godini: osvojeno treće mjesto na Regionalnom takmičenju i treće mjesto na Republičkom takmičenju iz matematike. U istoj godini osvojila je prvo mjesto na Regionalnom takmičenju i treće mjesto na Republičkom takmičenju iz fizike.
– U školskoj 2022/23. godini: osvojeno drugo mjesto na Regionalnom takmičenju i učešće na Republičkom takmičenju iz fizike. Osvojila je četvrto mjesto na Regionalnom takmičenju iz matematike.

Katarini čestitamo na dosadašnjim uspjesima i ne sumnjamo da će i u nastavku školovanja i profesionalnoj karijeri biti na ponos svih nas, koji smo učestvovali u njenom obrazovanju.

Gimnazija Prnjavor

PODIJELI