Kćerka jedne od najbogatijih Srpkinja progovorila o bivšem mužu

0
652

Petra Ekleston, kćerka jedne od najbogatijih Srpkinja Slavice Radić, otvorila je profil na Instagramu i preko ove društvene mreže odlučila je otvoreno reći pravu istinu o svom bivšem suprugu Dejmsu Stuntu.

“Ovaj čovjek nikada nije bio milijarder. Naivno sam finansirala cijeli njegov život tokom našeg braka, plaćala njegove automobile, satove, umjetničke slike… Od mog oca posudio je i 10 miliona funti za posao koji mu je propao”, napisala je Petra na Instagramu i dodala kako nerado iznosi prljav veš bivšeg muža, ali svojim ponašanjem i prijetnjama nakon razvoda natjerao ju je na ovaj korak.

Petra koja s Džejmsom ima troje djece kaže kako je njezin bivši suprug bio čista prevara i kako se hvalio poslovnim carstvom koji je sam izgradio, a zapravo ga je finansirala ona, dok je on uglavnom nadrogiran ležao u krevetu.

“Krivim sebe što sam stvorila takvo čudovište kakvo je on danas”, napisala je Petra, a kasnije je sve tri objave o bivšem suprugu ipak uklonila s Instagrama.

Napisala je i kako je javno odlučila otkriti kakav je Džejms nakon što joj je poslao poruku u kojoj je napisao kako se nada da će joj nerođeno dijete umrijeti zbog AIDS-a.

Naime, Petra je sada zaručena za Sama Palmera s kojim očekuje dijete. U objavama koje je napisala na Instagramu napisala je i kako je Džejmsu brakorazvodnoj parnici dala milione, a on njihovu djecu više ne zove i ne trudi se uopšte viđati ih. Petra i Džejms upoznali su se 2006. godine i vjenčali su se 2011. godine u Rimu na vjenčanju na kojem je bila pozvana svjetska elita i koje je stajalo 11 miliona funti.

(vecernji.hr)

PODIJELI