Koliko seksa stvarno ima u braku? Oni su iskreno odgovorili

0
1861

Od pamtiveka je uvreženo mišljenje da u braku seks izumire i da pored posla, dece i obaveza, parovi u braku zaboravljaju na strast. Ako ste dugo u braku i pitate se da li je količina seksualnih odnosa koje imate normalna, pogledajte šta su rekli parovi koji su u braku od jedne do preko 15 godina.

U BRAKU OD 1-7 GODINA

1) – Ja imam 33 godine, a on 29. U brauku smo godinu dana, zajedno smo tri godine i imamo jedno dete. Otprilike imamo seks jednom nedeljno.

2) – Suprug i ja smo u braku skoro tri godine i imamo bebu. Imamo seks dva puta nedeljno minimum. To nam nije problem, a seks nam je neverovatan i sve je bolji. Mnogo smo srećni zajedno.

3) – U braku sam godinu i po dana, a zajedno smo ukupno pet godina. Imamo seks tri puta nedeljno do svaki dan. Mislili biste da vam posle pet godina seks dosadi, ali mi stalno razgovaramo o svojim željama i potrebama, zbog čega imamo fenomenalan seks i odličan brak .

4) – Imam 29 godina, a on 26. Venčani smo malo preko godinu dana i imamo dvogodišnje dete. Recimo da vodimo ljubav 2-3 puta nedeljno. Mislim da je meni dovoljno 1-2 puta nedeljno, dok on voli 5-6 puta.

5) – Udata sam godinu i po dana i imam seks 1-2 puta nedeljno. Radimo različite smene i imamo puno obaveza vikendom. Teško nam je, al se mnogo volimo. Još uvek nemamo dece.

U BRAKU 7-15 GODINA

6) – U braku smo sedam godina i imamo jedno dete. Ranije smo to radili jednom do tri puta dnevno, pa isto toliko nedeljno. To je sasvim dovoljno, a možda je i bolje kad se malo “čuvate”. Seks nam je i dalje odličan.

7) – Imam skoro 30 godina, a u braku smo 8 godina. Imamo seks jednom svakih deset dana.

8) – Matori smo. U braku skoro 15 godina. Otprilike imamo seks tri puta nedeljno, ali nekada svaki dan. Šta je bitnije od maženja i razgovora u krevetu?

9) – Zajedno smo 14 godina, a u braku 11 i imamo četvoro dece. Imamo seks oko pet puta nedeljno.

10) – U braku smo skoro 15 godina i imamo 37 i 35 godina. Život ume da bude baš lud. Oboje radimo i školujemo se i imamo petogodišnjeg dečaka. Nekada imamo seks tri puta nedeljno, a ponekad nemamo uopšte.

U BRAKU PREKO 15 GODINA

11) – Venčani smo 17 godina. Imamo seks dva do tri puta godišnje.

12) – Zajedno smo 30 godina, od toga 25 u braku. Imamo dvoje dece i ušli smo u šestu deceniju. Trudimo se da to bude 3-5 puta nedeljno. Kada nemamo seks, ljubimo se i grlimo. Ispalo je bolje nego što smo očekivali.

13) – Imam 55 godina, a u braku sam 32. godine. Imamo seks oko dva puta nedeljno.

14) – Imam 45 godina, a on 46. U braku smo 21 godinu. Iako živimo zajedno, rastavljeni smo i nismo imali seks pet godina.

15) – U braku smo 20 godina, a zajedno smo proveli 22 godine. Nekada imamo seks tri puta dnevno, nekada jednom u dve nedelje. Sve zavisi šta ti život donese. Nekada su lagana jutra uz seks, a nekada je intenzivno vođenje ljubavi.

 

PODIJELI