Kompanija “Leburić komerc” uspješnu godinu krunisala proslavom za sve radnike (FOTO)

0
543

Mjesec decembar prilika je da poslodavci analiziraju postignute rezultate u proteklih 12 mjeseci, a u prnjavorskoj kompaniji “Leburić komerc” itekako imaju razloga za zadovoljstvo.

Godinu na izmaku krunisali su proslavom sa radnicima svih poslovnica, kako bi zajedno proslavili poslovne uspjehe. Rast prihoda, dobro poslovanje, novi projetki – samo su dio onoga čime se iz kompanije Leburić mogu pohvaliti.

“Okupili smo se već tradicionalno da sumiramo utiske iz proteklih 12 mjeseci koji su iza nas. Kada je riječ o projektima, u sektoru maloprodaje otvaramo dva nova Fortuna marketa na lokacijama u Doboju i Bihića, dok u Srpcu proširujemo postojeću poslovnicu i prelazimo u novoizgrađeni objekat”, kaže koordinator marketing tima “Leburić komerca” Željka Milinčić. 

“Leburić komerc” još jednom je pokazao da cijeni trud i rad svojih zaposlenih, među kojima ima i onih koji su godine rada proveli upravo u ovoj kompaniji.

Nagrade su uručene onima koji su već punih deset godina svojim trudom i zalaganjem doprinijeli rastu preduzeća.

Priznanje je uručeno i Dragani Radošević, direktoru maloprodaje, a jedna od nagrađenih je i Vesna Krajišnik , koja u sektoru veleprodaje radi deset godina.

“Zadovoljna sam radom u kompaniji svih ovih godina, drago mi je što sam tu i što postoji neko ko cijeni trud i zalaganje radnika”, ističe Vesna Krajišnik.

Iz kompanije Leburić komerc kažu ponosni su na činjenicu da su svojim radnicima u Fortuna marketima, uspjeli da omoguće dva slobodna dana u toku sedmice.

“Trenutno smo jedini lanac supermarketa koji je to omogućio . Riječ je o vrlo zahtjevnom poduhvatu pogotovo kada je riječ o djelatnosti trgovine, međutim, povratna informacija koju smo dobili od naših zaposlenih veoma je pozitivna. Čuli smo od radnika koliko im to znači, pogotovo u ovo vrijeme praznika kaa bi trebali da budu sa svojim porodicama. Upravo to naša je najveća nagrada”, pojašnjavaju iz marketing tima “Leburić komerca”.

Leburić komerc iz godine u godinu bilježi rast broja zaposlenih, a uspješnom poslovanju nadaju se i naredne godine.

TV K3

PODIJELI