Koncert Muzičke škole “Konstantin Babić”: Učenici i nastavnici oduševili publiku

0
429

Muzička škola „Konstantin Babić“ iz Prnjavora održala je polugodišnji koncert na kome su učenici, ali i nastavnici i profesori ove škole pokazali šta znaju, i šta su radili protekle godine. Izvođenjem klasičnih djela oduševili su publiku.

Polugodišnji koncert Muzičke škole „Konstantin Babić“ pokazao je i da Prnjavor može da se pohvalim vihunskim virtuozima na violini, gitari, klaviru i ostalim instrumentima. Izvođenjem klasičnih djela Paganinija, Isidora Bajića, Georga Telemana i ali i pjevanjem pokazali su da je ova muzička škola rasadnik muzičkih talenata.

Protekla godina bila je više nego uspješna za prnjavorsku muzičku školu, bez obzra na pandemiju koja im je donekle porementila rad.

– Nastava se odvija redovno, uz poštovanje epidemioloških mjera. Održali smo niz koncerata, a naši učenici su na raznim domaćim, regionalnim i svjetskim takmičenjima, u onlajn formatu, osvojili pregršt nagrada, kazala je Gordana Babić, v.d. direktora Muzičke škole „Konstantin Babić“.

I načelnik Prnjavora Darko Tomaš bio je u publici na koncertu, i ovom prilikom pohvalio rad muzičke škole, učenika i nastavnika

Naredne sedmice, par dana pred Novu godinu, Muzička škola „Konstantin Babić“ održaće humanitarni koncert, prikupljeni prhodi biće dodijeljeni onima kojima je to najpotrebnije.

TV K3

PODIJELI