“Konferencija beba” u Centru za kulturu Prnjavor

0
470

Opštinska uprava opštine Prnjavor obavještava građane da će, uslijed loših vremenskih prilika, „Konferencija beba“ biti održana u Centru za kulturu.
Program počinje u subotu, 30.06.2018. u 18:00 časova, kada će roditelji moći registrovati bebe rođene u periodu od 2. jula 2017. godine do 29. juna 2018. godine. Prilikom registracije potrebno je pokazati na uvid rodni list ili neki drugi dokaz o starosti djeteta.
U 18:30 časova slijedi obraćanje organizatora, te zabavni i takmičarski dio programa. Tate beba će se takmičiti u presvlačenju pelena, a bebe u puzanju. Prijatelji „Konferencije beba“, kompanije „Leburić komerc“ i „Bebi šop“, obezbijedili su poklone za pobjednike u takmičenjima. Za učešće u takmičenju tata u presvlačenju pelena potrebno je pripremiti dječija kolica.
Na kraju manifestacije biće izabrano tročlano predsjedništvo, koje čini najmlađa, najstarija i beba sa najviše braće i sestara. Novčane nagrade za najbebe uručiće načelnik opštine Prnjavor, navodi se u saopštenju iz Administratnive službe opštine Prnjavor.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here