Krala po Piskavici kako bi platila dug mikrokreditnoj organizaciji

0
779

Ona se tereti za krivično djelo teška krađa, a dio novca je pronađen i vraćen vlasniku.

Kako Nezavisne novine nezvanično saznaju, žena je ukrala novac kako bi platila dug jednoj mikrokrditnoj organizaciji.

Policija je identifikovala i Banjalučanina I. (20) koji se sumnjiči za krađu jer je u subotu iskoristio nepažnju vlasnika i iz dvorišta porodične kuće u mjestu Barlovci, ukrao čeličnu kadu, željezno bure i zaprežne plugove.

Osim njega, identifikovan je Si.Đ.. (24) iz Prnjavora koji se sumnjiči da je tokom 2018. godine do proteklog vikenda izvršio dvije teške krađe i tri krivična djela paljevina na području Prnjavora.

“Lice se sumnjiči da je upotrebom fizičke snage djelovao na ulazna vrata ugostiteljskog objekta u Gornjim Palačkovcima, ušao u unutrašnjost i zapalio ga, kao i da je zapalio drva koja su bila u neposrednoj blizini vikendice u istom dvorištu gdje i ugostiteljski objekat”, navode iz PU Banjaluka.

Sumnjiči se i da je zapalio pomoćni objekat u Gornjim Palačkovcima i da je provalio na ulazna vrata još jednog pomoćnog objekta u tom mjestu, odakle je ukrao razni alat.

“Opisanim radnjama S.Đ. je pričinio materijalnu štetu u iznosu od oko 10.000KM”, navode iz PU Banjaluka dodajući da će protiv osumnjičenih nadležnom tužilaštvu, biti dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela. Izvor.(Nezavisne novine)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here