KREATIVNE RADIONICE ZA DJECU U PRIRODI

0
431

Drugi pregled aktuelnosti u 13 časova na talasima Radio Prnjavora posvetili smo priči o kreativnim radionicama za djecu, koje se provode u prirodi, a izvode ih u saradnji prnjavorski vrtić ”Bambi” i Planinarsko alpinistički klub ”Skitnice”.

Naši sagovornici su planinarski vodič i član Planinarsko alpinističkog kluba ”Skitnice”, Uroš Šušak i predstavnica vrtića ”Bambi”, vaspitačica Snježana Stanković, koja iza sebe ima desetogodišnje iskustvo rada sa djecom.

Razgovarali smo o šetnjama i posjetama polaznika vrtića ”Bambi” planini Ljubić, ergeli ”Vučijak” kao i radionicama i izletima u sportsko-rekreativnom centru Borik.

Naši sagovornici poručuju da ne planiraju stati, organizovaće još kreativnih radionica u prirodi, već od početka avgusta. U to će biti uključene planinarske i alpinističke obuke sa djecom i roditeljima na prostoru naše, ali i susjednih lokalnih zajednica.

Opširnije u programu Radio Prnjavora u 13 časova na 99,10 FM kao i na internetu  klikom na ovaj link: http://prnjavorlive.info/popup/

/prnjavorlive.info/

PODIJELI