KREDITOM ĆE BITI REKONSTRUISANA ULICA VIDA NJEŽIĆA

0
1208

Odbornici Skupštine opštine Prnjavor na 34. redovnoj sjednici usvojili su Odluku o kreditnom zaduženju opštine Prnjavor u iznosu od 3.000.000,00 KM, dok su 2.000.000,00 KM namjenjena  za finansiranje kapitalnih investicija.

Niame, planirana je  izgradnja i rekonstrukcija Ulice Vida Nježića u Prnjavoru, kao i izgradnju dijela vodosistema za snabdijevanje grada Prnjavora sa izvorišta Povelič. Osim navedenog, sredstva će biti utrošena u izgradnju postrojenja za podizanje pritiska na distributivnom cjevovodu za snabdijevanje naseljenog mjesta Palačkovci i završetak izgradnje vodosistema za snabdijevanje novog naselja u Potočanima, kao i modernizaciju nekoliko putnih pravaca u opštini Prnjavor i završetak aktivnosti na proširenju Dječijeg vrtića „Naša radost“. Odlukom o kreditnom zaduženju planirano je i finansiranje prenesenih obaveza nastalih u ranijem periodu u iznosu od 1.000.000,00 KM, saopšteno je danas iz opštine.

Uz Odluku o kreditnom zaduženju odbornici su usvojili i Odluku o dopuni Programa izgradnje, modernizacije i rekonstrukcije infrastrukturnih objekata na području opštine Prnjavor za 2015. godinu, kojom su definisani infrastrukturni objekti za čiju izgradnju i modernizaciju će biti utrošena kreditna sredstva. prnjavorski.net

PODIJELI