Lepa Brena odbila da ulaže u Đokovića, ostala bez 18 miliona dolara

0
407

Svi znamo kako je Novak Đoković započeo svoju karijeru. I koliko je problema imao. Sa nedostatkom novca, prije svega. I svi znamo šta je Srđan Đoković radio kako bi uspio da dođe do novca.

Zbog toga koliko je vjerovao svom sinu i koliko povjerenje je u njega pokazao, Srđanu svaka čast. A Novak nikada nije iznevjerio oca. Bio je vrijedan, marljiv, uporan, istrajan. I sada je najbolji teniser svijeta. I ne samo to, on je jedan od trojice najboljih ikada.

I gostovao je ovih dana Srđan Đoković u emisijama širom Srbije, govorio o Noletovim počecima, a onda je počelo da se spekuliše da je otac najboljeg na svijetu pitao prije 17 godina Lepu Brenu i njenog supruga, čuvenog tenisera Bobu Živojinovića, pitao da investiraju u njegovog sina. Da su pristali, tvrdi Srđan, sada bi imali 18 miliona dolara više.

Na sve to, legendardna pjevačica, za „Stars” je istakla:

“Nisam teniski stručnjak i ne znam za takvu vrstu ponude, ali znam da morate da budete prijatelj i imate povjerenje u onog s kim počinjete biznis, čega u navedenom slučaju nije bilo. Novaka volimo, cijenimo i poštujemo, kao i njegovu porodicu. On je najsvetliji primjer divnog i uspješnog momka. Želimo mu da svi njegovi snovi postanu java jer je to zaslužio”.

Podsjetimo, Novak se trenutno nalazi na pripremama u Marbelji, a već danas ili u petak putuje u Sinsinati gdje će pokušati da odbrani titulu.

(Blic.rs)

PODIJELI