Ljubav ne poznaje granice: Srpski rukometaš oženio djevojku iz Kenije

0
574

Od davnina je poznato da ljubav nema granice i da spaja djevojke i mladiće sa svih strana svijeta, svih boja, rasa, vera. Zaječar je upravo bogatiji za takav jedan divan par, koji je zavredio veliko interesovanje i pažnju žitelja grada na Timoku.

Zaječarski rukometaš Miloš Ćirić (31), koji je branio boje popularnih “delija sa Timoka”, planirao je da se ponovo vrati u Zaječar i svoj matični klub, ali ukazala mu se primamljiva prilika da radi u Abu Dabiju (Ujedinjeni Arapski Emirati), gdje i sada živi i radi.

Miloš je u Dohi upoznao Angelu Mutua (29), bivšu odbojkašicu i reprezentativku Kenije, koja je takođe i uspješan foto model i menadžer u Katar Ervejzu u Dohi. Uspješnu emotivnu vezu su krunisali u Zaječaru.

Prošlog vikenda ovo dvoje mladih i uspješnih sportista, krunisali su svoji ljubav pred matičarem, sudskim prevodiocem, kumovima i svatovima brakom, piše “radiomagnum” iz Zaječara.

Anđa, kako joj već tepaju Miloševi najbliži, svom prezimenu dodala je i Ćirić, pa će se ubuduće zvati Angela Mutua Ćirić.

Vjenčanje je najprije održano u Sabornoj crkvi Rođenja Presvete Bogorodice u Zaječaru, a potom i Građansko vjenčanje u restoranu, u kojem su se obećali na vječnu ljubav, piše Žena Blic.

Poslije proslave ljubavi Angela Mutua Ćirić i mladoženja Miloš Ćirić vraćaju se radnim obevazeama – Angela u Dohu, a Miloš u Abu Dabi.

Nakon toga odlučiće u kom će gradu, odnosno na kom će kontinentu živjeti i raditi.

PODIJELI