Lokalni tim ASuBiH Prnjavor vrši prijem novih članova!

0
595

Ako ste već srednjoškolac ili tek upisujete srednju školu, nudimo vam priliku da postanete dio najljepše srednjoškolske priče u BiH!

Želite priliku da putujete, upoznajete svoje vršnjake iz svih dijelova BiH i stičete nova iskustva i znanja? Želite bolju budućnost i promjene? Onda je ovo prava prilika za vas!

Poziv za upis je otvoren čak do 25.06.2021. godine, a za više informacija možete da nas kontaktirate na naš instagram profil (@asubih).

Svi prijavljeni će također imati priliku da prisustvuju na našem online sastanku, gdje će kroz zanimljive aktivnosti i druženje uvidjeti način na koji naša organizacija radi, te i postati dio naše porodice! Taj sastanak će se održati 01.07.2021.godine, a o načinu održavanja će isti biti obaviješteni putem mail-a.

Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH) je nevladina, nestranačka i nepolitička orgainzacija čiji je osnovni cilj poboljšanje statusa srednjoškolaca u zemlji i okupljanje svih mladih koji pohađaju srednju školu na prostoru BiH.

Više o radu Asocijacije:
https://www.youtube.com/watch?v=NRG6qQ–v7k&t=5s
Link za online prijavu:
https://forms.gle/KK8JfSTVyihmDpsx8
Link Instagram profila:
https://www.instagram.com/asubih/

/prnjavorlive.info/asubih

PODIJELI