MAJA MARINKOVIĆ NAKON DISKVALIFIKACIJE Prva slika poslije haosa, podbula i bez šminke u očevom zagrljaju (FOTO)

0
526
Radomir Marinković Taki, otac diskvalifikovane učesnice “Zadruge”, Maje Marinković demantuje da mu kćerka leži u psihijatrijskoj ustanovi, iako se po starleti vidi da nije dobro nakon ispada, tuča, lomljenja i nervnog sloma koji je doživjela u rijalitiju.

Kako je Blic pisao, Maji je odmah po diskvalifikaciji trebala hitna stručna psihijatrijska pomoć, a nakon toga se vratila kući i otac pokušava na sve načine da joj pomogne.

Iako se Marinkovićeva smješka na slici, svi su čuli kada je dan nakon diskvalifikacije rekao da on nema više para da je izdržava, a da ona gubi honorare.

– Taki je sve vrijeme uz Maju i moli je da se smiri. Morao je da je odvede na psihijatriju kako bi ona došla sebi, jer drugačije nije funkcionisalo – priča izvor i dodaje:

– Sve vrijeme je kukao i govorio kako njih dvoje nemaju novca da plate 50.000 evra kazne i da je sada pitanje kako će se izvući. Maja ništa nije govorila, samo je lomila oko sebe stvari, čupala kosu i lupala po stanu. Taki je shvatio da je u ovom slučaju najbolja opcija da Maju odvede u psihijatrijsku ustanovu. Oboje su isključili telefone i ne javljaju se nikome.

srpskainfo

PODIJELI