Naslovna RS/BiH RS Mala Usora dobila asfalt

Mala Usora dobila asfalt

0
448
U sklopu uređenja gradskog građevinskog zemljišta danas u mjesnoj zajednici Mala Usora završeni su radovi na asfaltiranju ulice Jefte Vukovića, u dužini od 400 metara i širine 5,5 metara.

Stanovnici ove ulice izrazili su zadovoljstvo da je i njihovo naselje napokon dobilo asfaltni prilaz. Vlasnica vrtića “Ježeva kućica” Danica Diamant kaže da je asfaltiranje ovog puta od velikog značaja za ustanovu čiji je vlasnik i direktor, posebno zbog velikog broja djece koji tu borave, te naglasila da je ovim radovima ulica Jefte Vukovića konačno potpuno uređena.

Drago Despić, koji živi u ovoj ulici od 1993. godine izjavio je da potreba za asfaltiranjem puta u ovom naselju postoji odavno te da su rupe u makadamu pravile probleme mještanima nakon svake kiše, koji su obično privremeno riješavani nasipanjem. On je izrazio zadovoljstvo da je napokon stigao asfalt u ovu ulicu, što je od velikog značaja za stanovnike ne samo ove ulice nego i cijele mjesne zajednice Mala Usora, s obzirom da se nalazi u neposrednoj blizini Osnovne škole „Vuk Karadžić“.

Živko Petrović, stanovnik mjesne zajednice Mala Usora, rekao je da bez obzira što ne živi u ovoj ulici da je veliko zadovoljstvo za sve građane asfaltiranje ovog dijela grada i mjesne zajednice, što su stanovnici ove ulice u kojoj ima oko četrdesetak domaćinstava dugo čekali.

„Bilo je tu mnogo nekakvih problema i odstupanja, ne znam tačno iz kojih razloga, mislim da su u pitanju nekakva politička potkusurivanja, ali evo pošto je konačno krenulo asfaltiranje ove ulice mislim da će ovo biti jedan od ljepših dijelova i mjesne zajednice Mala Usora i grada Teslića“, naglasio je Petrović.

Iz Opštinske uprave Teslić saopšteno je da se ovi radovi izvode u skladu sa Programom uređenja gradskog građevinskog zemljišta za ovu godinu i da je cijena radova 65.000 KM. U Opštinskoj upravi je naglašeno da je uređenje ove ulice neopravdano kasnilo od 2016. godine zbog izvođača radova koji uprkos tada potpisanom ugovoru nije završio predviđene radove iz nepoznatih razloga, zbog čega je ugovor sa istim tada raskinut.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Free WordPress Themes, Free Android Games