MALIŠANI UGOSTILI SVJETSKU ŠAMPIONKU

0
916

Starija grupa polaznika Dječijeg vrtića „Naša radost“ u Prnjavoru ugostila je danas svjetsku karate šampionku Natašu Vidović i načelnika opštine Sinišu Gatarića.

-Ovo je ujedno i rastanak generacije,u kojoj je bio 31 polaznika.Poslije trogodišnjeg boravka u našoj ustanovi,oni od jeseni polaze u osnovnu školu.To je jedna zaista sjajna generacija mališana,rekla je vaspitačica Vesna Maslešević.

Nataša Vidović je zahvalila mališanima na dočeku koji su priredili protekle sedmice na centralnom gradskom trgu, prilikom njenog povratka iz Letonije,gdje je osvojila zlatnu i dvije srebrne medalje na Svjetskom karate prvenstvu.

Načelnik Gatarić naglasio je da i  mladi  u Prnjavoru mogu biti ponosni na ostvarenja Vidovićeve,koja je,uz sjajne sportske rezultate,odličnim uspjehom okončala školovanje u prnjavorskoj Gimnaziji.

-Nataša je pokazala da se upornim radom može mnogo postići i služiti kao uzor i ponos Prnjavorčanima,istakao je Gatarić.

Mališanima koji se rastaju od Dječijeg vrtića načelnik je uručio prigodne poklone i poželio da budu  uspješni  i u novom ambijentu,školskim klupama./R.P./

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here