Markovićeva pred izbor za MISS- Od plasmana važnija zabava

0
813

Veliki broj stanovnika sela Kulaši kod Prnjavora, ispratio je juče Marijanu Marković, ovogodišnju mis BiH u Kinu, gdje će 19. decembra učestvovati na izboru za mis svijeta.

Devetnaestogodišnja djevojka, odnedavno student banjalučkog Filološkog fakulteta na smjeru engleski jezik, djelovala je raspoloženo, ali i pomalo tužno.

– Nekako mi pada teško jer ostavljam na mjesec dana dva brata, sestru i majku. Najsrećnija bih bila da i oni mogu krenuti sa mnom. Od porodice imam zaista veliku podršku, na čemu sam im neizmjerno zahvalna – kaže Marejana.

Svi oni koji poznaju Marejanu kažu da se nije promijenila. I dalje druguje sa ranijim prijateljima, uz sve osobine koje su je i ranije krasile. Doduše, sada ima manje slobodnog vremena, što njeni drugari potpuno razumiju.

– Polazim u, za mene, nepoznati dio svijeta. Namjerno se nisam raspitivala gdje se nalazi to kinesko ostrvo gdje ćemo provesti mjesec dana. Želim da iznenađenje za mene bude kompletno. Nisam opterećena izborom i plasmanom, ali mi veliku čast predstavlja mogućnost da budem u društvu sa još 190 djevojaka sa svih kontinenata. Cilj mi je, ma koliko to možda zvučalo neobično, da se u Kini lijepo zabavljam i da upoznam nove prijateljice – kazuje Marejana.

Pred njom su višednevne naporne pripreme za završnu priredbu i potajno vjerovanje Prnjavorčana da njihova Marejana može i do samog trona u svjetskoj konkurenciji.

U Kulašima već razmišljaju o decembarskom dočeku u centru ovog sela. Biće još vatreniji od onog kojim su mještani dočekali Marejanu iz Sarajeva, kada su zajedno slavili pobjedničku krunu.Brane Radulović – Glas Srpske

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here